nederlandsonderwijs

Ervaringen

Door gebrek aan een NOB school in Abidjan, hebben we beroep gedaan op Nederlands onderwijs op afstand met Helma. Dankzij een gestructureerd programma (met dezelfde… Lees de hele testimonial “NOB school in Abidjan”

Familie uit Abidjan

We zijn via een Nederlands bedrijf met de familie (3 kleine kinderen) uitgezonden geweest naar Saudi Arabië, in het totaal 8 jaar. De kinderen hebben… Lees de hele testimonial “Uitgezonden en de taal leren”

Andre en Dina So, Sittard

We hebben in de tijd dat we in Saoedi Arabië woonde onze kinderen (nu 7 en 9) Nederlands les laten volgen bij juf Helma. Iedere… Lees de hele testimonial “Nederlandse les”

fam. C. uit Saoedi Arabië

Nederlands onderwijs op afstand, hoe hebben wij dat ervaren? Destijds toen we naar het buitenland gingen, hebben we er bewust voor gekozen ons alleen met… Lees de hele testimonial “Terug naar Nederland”

fam. H. uit Saoedi Arabië

Het verhuizen naar het buitenland kent veel uitdagingen. In ons geval moest er een andere taal worden geleerd. Het is heel belangrijk om naast de… Lees de hele testimonial “Andere taal leren”

Familie uit Canada

Wij hebben als gezin al heel wat jaren met Helma samengewerkt. Basisonderwijs, VO en NT2II. Een hele goede ervaring. Helma heeft tijd en interesse voor… Lees de hele testimonial “Basisonderwijs, VO en NT2II”

Familie uit Portugal

Onze dochter geslaagd voor haar Nederlands CNaVT examen! We wonen al 20 jaar in de US, en we vonden het erg belangrijk dat onze dochters… Lees de hele testimonial “geslaagd voor haar Nederlands CNaVT examen!”

Siet Meijer

Helma heeft onze dochter begeleid met het vak Nederlands toen we een jaar in Italië woonden. Voor een redelijk tarief zijn we uitstekend geholpen. Helma… Lees de hele testimonial “professioneel, vriendelijk en doelgericht”

Familie Blok, Italië

Na onze verhuizing naar Cambridge zijn we op zoek gegaan naar Nederlandse les voor onze dochter, aangezien ze als tiener te oud was voor de Nederlandse school. Na… Lees de hele testimonial “Verhuizing naar Cambridge”

Fam. M. uit Cambridge, UK

‘Mijn dochter (8) heeft met heel veel plezier de online lessen gevolgd. Er was veel afwisseling met leuke spelletjes en video’s tussendoor. Er is veel… Lees de hele testimonial “U.S.A.”

Marielle

Mijn kinderen hebben vier jaren lang online individueel les gekregen via Nederlands Onderwijs op afstand. Dankzij Juf Helma Schulze was dit een zeer succesvolle en… Lees de hele testimonial “Les in Oman”

Familie uit Oman

S. en L. hebben online les gehad toen wij in Schotland en Noorwegen woonden. Ze vonden het geweldig en hebben met veel plezier les gehad… Lees de hele testimonial “Schotland en Noorwegen”

Fam. M. in Nederland 29-6-2022

Laat hier ook jouw ervaring met Nederlands Onderwijs op Afstand achter:

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Wat je naam?
Wat is je email adres?
Geef je testimonial een titel
Wat zijn jouw ervaringen?
waardering velden
Hoeveel sterren wil je ons geven?